Szórakozás

Mosolyka férjhez ment

Hozleiter Fanny minden nap megküzd izomsorvadásával, de az álmait nem adja fel. Hirtelen jött szerelméhez két hónap után feleségül is ment.

A kerekesszékes lány pozitív életszemlélete sokaknak erőt ad. Fanny vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Mosolyka írásain keresztül szól az emberekhez. Izomsorvadása miatt az orvosok mindössze 18 évet jósoltak neki, de Mosolyka ma már 26 éves és boldog feleség.

“Áprilisban találkoztunk először Sándorral, mindketten egy előadásra mentünk. Ott állt a bejárati lépcső előtt egy nővel és a kezében egy kisgyerekkel. Milyen kedves apuka, gondoltam, megkérem, hogy segítsen feljutni az emeletre. Ő fogta hátul a székem, de ahogy szokott lenni, a fejem hátracsuklott, mert egyelőre nem tudom megtartani. Imádtam, hogy nem pánikolt vagy aggódta túl, inkább csak humorosan megkérdezte: Tetszik a kilátás, ugye? Hisz a fejem pont oda esett… Később kiderült, hogy nem apuka, csak segített vinni a babakocsit. Még aznap este rám írt az interneten, és attól kezdve abba sem hagytuk a beszélgetést” – mesélte Fanny a BEST magazinnak.

A meghitt esküvő részleteiről a BEST e heti számában olvashat.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik