Szórakozás

Súlyos betegséggel született Kárász Robi

A TV2 műsorvezetőjénél komoly betegséget diagnosztizáltak csecsemőkorában, így édesanyja attól rettegett, hogy elveszíti gyermekét.

Kárász Róbert gyerekkori élményeiről mesélt a Fem3 Café műsorában, ahol azt is elárulta, hogy élete legelső éve kétségek között telt.

“Anyukámnak a születésem pillanatában az volt a legnagyobb dilemmája, hogy életben maradok-e vagy sem. Ugyanis egy olyan súlyos asztmatikus betegséggel születtem meg, hogy anyám azt hitte, az orvosok elmondása és információi alapján, hogy az egyéves kort sem érem meg. Ezért aztán a szüleim elvittek a helyi fotóshoz, hogy legalább egy kép készüljön rólam, ha a Jóisten magához szólít” – mesélte Robi, aki azt is elárulta, hogy később kinőtte egészségügyi panaszait, ám azóta újabbakra tett szert.

Berki aztán arról faggatta Kárászt, hogy mi volt az első maradandó élménye kiskorából, amire azonnal érkezett is a meglepő válasz.: “Amikor az óvodában izzót cserélt az óvónő és felmászott a létrára, akkor néhány barátommal mi is a létra közelébe mentünk és néztünk felfelé, csak mi nem az izzócserét figyeltük” – mesélte a már kicsiként is nőcsábász tévés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik