Szórakozás

Bréking: Novemberben jön a Való Világ 7

Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klub egy pillanatra sem hagyja realityk nélkül a nézőit. Ahogy véget ér a celebekkel forgatott dzsungelkaland második etapja, szinte azonnal kezdetét is veszi a Való Világ legújabb szériája, amelynek castingján, idén is különc arcok tűntek fel – köztük a meztelenre öltöző lánnyal.

A csatorna tájékoztatása szerint a VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult Villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát.

A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág applikációra lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével.

A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek. Mindkét műsor naponta jelentkezik majd az RTL II-n.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik