Szórakozás

Ilyen cuki kisfiú volt Garami Gábor

A Class Fm műsorvezetője családi fotókat osztott meg a nagyérdeművel. Sőt azt is elárulta, hogy az első fizetéséből cintányért vásárolt.

Rádiózás és zenélés – mindkét nagy álma teljesült Garami Gábornak. A rádiós elárulta, mindig nagy álma volt a zenélés, gyerekkora óta dobosnak készül.

„Már óvodásként is nagyon érdekelt a zene, komolyan azonban 15 évesen kezdtem dobolni. Otthon gyakoroltam, de a szomszédok azonnal átjöttek és 1-2 ütés után megpróbálták derékba törni a zenei pályafutásom. A kezdeti nehézségek azonban még jobban megerősítettek”– emlékezett vissza a Class FM munkatársa, aki a dobolás mellett a mikrofonnal is korán megismerkedett. 

Fotók: RedLemon 

 „Másik nagy álmom egészen kiskorom óta a rádiózás. Viszonylag korán kiderült, hogy egészen jó „rádiós hangom” van, így folyamatosan ezen a vonalon képeztem magam és próbáltam elhelyezkedni. Óriási öröm és megtiszteltetés, hogy Magyarország piacvezető rádiójában dolgozom, több millió embert szórakoztatva” – mesélte Garami, aki nappal műsort vezet, este pedig koncertezik; hiszen a rádiózás mellett évtizedek óta dobol. Ezalatt számtalan bandában fordult meg, majd 2010-ben megalapította saját zenekarát, a Garami Funky Staffot. Már tiniként is olyannyira komolyan vette a zenélést, hogy első fizetéséből értékes cintányér-készletet vásárolt.

„15 éves koromban nyári munkát vállaltam, két hónapon keresztül dolgoztam a dunaújvárosi vasút karbantartójaként. Első fizetésemből egy cintányér-készletet vettem magamnak, emlékszem, édesanyám teljesen kiborult, hogy egy csomó csörömpölő rézdarabra költöttem a pénzemet” – idézte fel Gábor, aki azt is elmondta, édesanyja ma már nagyon büszke rá, pedig eleinte féltette fiát a zenész-élettől.

„Édesanyámban korábban az a képzet élt, hogy a zenészek trógerek, lumpolnak és alkoholizálnak naphosszat, ráadásul éjszakai életet élnek. Ennek ellenére nem lopta el az álmaimat, hagyott kibontakozni. Mostanra belátta, hogy zenélni nem csak züllött életmód mellett lehet, ráadásul látja, hogy főállásban „rendes” munkám van. Ha teheti, mindig hallgat a Class FM-ben, és minden koncertünkön ott van – nagyon büszke a gyerekeire” – mondta el a rádiós, akinek testvére basszusgitáron játszik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!