Szórakozás

Stephen Collins megússza a gyerekmolesztálási ügyet

A Hetedik mennyország című sorozat Camden atyája hiába ismerte el tettét, az eset túlságosan régen történt ahhoz, hogy felgöngyölítsék az ügyet.

Az amerikai TMZ internetes portál a hatóságoktól értesült arról, hogy a Stephen Collins elleni nyomozás sehol sem tart. A színészről hetekkel ezelőtt derült ki, hogy korábban több kislányt is molesztált és meztelenre vetkőzött előttük. Válófélben lévő felesége még hangfelvételt is készített a beismerésről.

Egyik áldozata két évvel ezelőtt feljelentést is tett ellene, de úgy tűnik, ennek ellenére sem fog börtönbe kerülni Collins. Az incidens még a 70-es években történt, az azóta eltelt idő pedig túl hosszú ahhoz, hogy a rendőrség bizonyítékokat gyűjthessen. A feleség azt állítja, hogy férje a Hetedik Mennyország forgatása alatt is molesztált kislányokat, de őket ez idáig nem sikerült felkutatni.

A Stephen Collinst ért vádak azonban nem csak az ő karrierjét döntötték romba, hanem a sorozat többi szereplőjének megélhetését is veszélybe sodorták, mivel a Hetedik Mennyország ismétlését levették a műsorról, ezáltal a színészek elestek a jogdíjaktól.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik