Szórakozás

Kórházban köthet ki Cinthya

Az Édes élet szereplője 39 kilósra fogyott, mert nem fontos számára az evés. A szakértő szerint ha így folytatja, kórházba fog kerülni.

Cinthya Dictator brutálisan lefogyott az elmúlt időszakban. Varga Viktor volt barátnője állítólag azért indult fogyásnak, mert képtelen feldolgozni a szakítást, és ráadásul az evés sem érdekli. Az Édes élet szereplője most mindössze 39 kiló, és sokkolóan néz ki a magáról feltöltött fotókon.

A külső szemlélő számára úgy tűnhet: Cinthya anorexiás, ám az ő esetében másról van szó. Egy fájdalmas szakítás nemcsak könnyeket, hanem súlyos depressziót is kiválthat az emberből Bokor Judit klinikai szakpszichológus szerint. A szakértő a Borsnak elmondta: amennyiben a szenvedő alany hosszú hónapokig nem képes túllépni a szakításon, akkor érdemes szakemberhez fordulnia, mert a kóros fogyás és a mély depresszió komoly következményekkel járhat. A kórházban segíthetnek megszüntetni az étvágytalanságot – amely nem összetévesztendő az étkezési zavarral.

Cinthya egyébként nem tartja magát betegesen véznának.

“A képeken látszik a testemen lévő izom is, ami azt az erőt szimbolizálja, hogy képes vagyok túltenni magam a szakításon. Attól, hogy sovány a testem, nem vagyok anorexiás, bár bevallom, jelenleg az evés a legkevésbé fontos számomra. Csak azért nem fogom teletömni magam étellel, mert mások aggódnak értem. Ha nem vagyok éhes, nem vagyok hajlandó enni. Jelenleg számos projekten dolgozom, iskolába járok, sokkal fontosabb dolgaim vannak, mint az evés” – mondta a Borsnak Varga Viktor exe.

Fotó: Facebook / Vizi András

Ajánlott videó

Olvasói sztorik