Szórakozás

Bankkártyával jobban jár (X)

Az OTP Bank azon ügyfelei, akik MasterCard vagy Maestro betéti kártyával rendelkeznek 2014. október 1. és november 30. között részt vehetnek a „Bankkártyával jobban jár” elnevezésű akcióban, mellyel 50.000 forint értékű vásárlási utalvány lehet nyerni, valamint kedvezménykuponokhoz lehet jutni.

A regisztrációhoz kötött nyereményjátékban hetente 25 játékos egyenként 50 000 Ft értékű vásárlási utalványt nyerhet 8 héten keresztül. A nyereményjátékában azok a MasterCard vagy Maestro betéti kártya birtokosok vehetnek részt, akik sikeres vásárlási tranzakciót végeznek az akció időtartama alatt és regisztrálnak a játék oldalán.

A regisztrációhoz a következő személyes adatokat kell megadni: név, édesanyja neve, születési hely és idő, telefonszám, e-mail cím. A játék során rögzíteni kell a vásárlás időpontját, összegét (PayPass vásárlást checkbox bepipálásával kell jelölni), valamint válaszolni kell a heti kvízkérdésre. A nyertes azon játékosok közül kerül ki, akik a heti kérdésre pontos választ adnak, vagy az ahhoz legközelebb eső tippet adják.

Minden játékhéten 25 nyertes játékos nyerhet 50 000 forint értékű vásárlási utalványt az akcióban résztvevő partnerek egyikétől (MOL, McDonald’s, Dockyard, Líra Könyv, vagy CBA).

Egy játékos több különböző vásárlási tranzakciót is rögzíthet a nyereményjáték oldalán akár egy játékhéten belül, fontos ugyanakkor, hogy egy vásárlás csak egyszer rögzíthető.

A regisztrációhoz kötött játék mellett kedvezménykuponok beváltására is lehetőség nyílik. Az akció ideje alatt a MOL, a McDonald’s, a Dockyard és a Líra üzleteiben különböző mértékű, azonnali kedvezményt vehetnek igénybe a kártyabirtokosok. Ehhez fizetéskor szükség van a kuponra, valamint, hogy a vásárló az OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro kártyával egyenlítse ki a vételárat. A kuponok a bank fiókhálózatában és a Kávészünet magazin őszi számában, továbbá az akció ideje alatt több heti és napilapban érhetők el, valamint letölthetők a www.otpbank.hu/fizessenkartyaval oldalról.

A kedvezmények sora pedig még nem ér véget: a CBA üzletekben, aki OTP MasterCard vagy Maestro kártyával fizet, minden 5 000 Ft összegű vásárlás után 500 Ft értékű kedvezménykupont kap. Fontos tudni, hogy a kupon csak a kártyás bizonylattal együtt váltható be a következő vásárlásnál, így azt mindenképpen meg kell őrizni. 5000 Ft-onként 500 Ft értékű kupon beváltására van mód.

A játékról a további információk a www.otpbank.hu/fizessenkartyaval oldalon érhetők el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik