Szórakozás

Gáspár Lacit zaklatással vádolják

Az énekes állítólag alpári és gyalázkodó üzeneteket küldött egy modellnek közösségi oldalán keresztül, Laci azonban tagadja a vádakat.

A címlaplány egykori versenyzője, Amina Malakona azt állítja, hogy Gáspár Laci mocskolódó üzeneteket küldött neki, miután egy véletlen találkozásuk alkalmával nem flörtölt vele. Az egzotikus szépség azt is elmesélte a Borsnak, hogy vőlegényével épp egy étteremben ünnepeltek, amikor összefutott az énekessel.

“Ott találkoztam Gáspár Lacival, aki odajött hozzám a mosdónál, és próbált szóba elegyedni velem. Nemigen zavarta, hogy nem vagyok kíváncsi rá, és az is tökéletesen hidegen hagyta, hogy a vőlegényemmel töltöm az estét. Már ott minősíthetetlen hangnemben kezdett beszélni rólam. Csak másnap reggel vettem észre két üzenetet a Facebook-oldalamon, amit még a találkozásunkat követően, éjszaka írt nekem” – mesélte Amina.

A minősíthetetlen stílusú üzenetek Laci privát oldaláról érkeztek és a modell barátnője azt mondja, a nyáron harmadszorra nősülő énekes, korábban már neki is hagyott hasonló leveleket.

A Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja ezzel szemben állítja, visszaéltek a nevével. Az RTL Klub sajtóosztályán keresztül pedig a következőket üzente: “Kizárólag a hivatalos rajongói oldalamat kezelem én. Sajnos nem ez az első eset, hogy visszaélnek a nevemmel és a fotóimmal. A volt privát fiókomat az oldalon fél évvel ezelőtt megszüntettem. A nevemmel való visszaélés és az alaptalan vádak miatt jogi útra fogom terelni a dolgot.”

Fotó: Hir24

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik