Szórakozás

Sarka Kata számot vetett az életével

Hajdú felesége születésnapja alkalmából gondolta végig eddigi életét és úgy találta, minden vágya teljesült.

Sarka Kata két napja még legjobb barátnőjét, Szabó Zsófit köszöntötte a Facebookon egy fotómontázzsal, ma pedig saját születésnapjáról emlékezett meg. Elárulta, hogy gyerekkorában miről álmodozott és ebből mi valósult meg. A kétgyermekes anyuka korábban házassági évfordulója kapcsán áradozott tökéletes életéről, amit most gyakorlatilag megismételt.

“28 éves lettem… Kamaszkoromban elképzeltem sokszor, hogy hogyan szeretnék élni, mit szeretnék elérni 30 éves koromig. Szerettem volna egy olyan fiút magam mellé, aki nagyon szeret engem, és én is őt, akiben megbízhatok, aki mellett nyugodt és boldog lehetek, és a felesége leszek; ez megvan! Szerettem volna 2 gyereket. Lehetőleg egy fiút és egy lányt! Ez is megvan! Szerettem volna egy olyan munkát, amit élvezek, amiben kiteljesedhetek; megvan. (…) Új terveket kell szövögetnem, mert ugyan még nem vagyok 30 éves, de minden megvan, amire vágytam!” – írta Kata.

Fotó: Facebook

Na persze, nem minden sztárfeleség élete ilyen felhőtlen és álomszerű. Vajna Timi például elárulta, hogy neki bizony nem könnyű.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik