Szórakozás

Ezért tért vissza az RTL-hez VV Éva

Baukó Éva októbertől újra feltűnik az RTL-en, gyorsan otthagyta a konkurenciát.

VV Éva nemrég még a TV2 képernyőjén szerepelt Az élet show-jában, később pedig szerkesztőként is kipróbálta magát. Most visszatért az RTL-hez, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban borzolja a nézők idegeit.

“Örülök, hogy felkértek a műsorra, mert nekem az RTL Klub az anyacsatornám. Mindig is imádtam, húzott is vissza a szívem. Nekem ez most olyan, mint amikor annak idején a ValóVilágba bekerültem” – mondta a Hír24-nek a valóságshow-veterán, aki azért egy kicsit tartott attól, hogy megharagudtak rá a konkurenciánál töltött hónapokért.

“Biztos nem igazán vették túl jó néven, hogy a TV2-nél voltam, de akkor szerintem jól döntöttem. Ahogyan most is a visszatéréssel” – szögezte le nagy mosollyal Éva.

Az egykor még alkoholfüggő híresség egyébként már rettentően készül a dzsungellétre, főleg őrületbe kergető nevetését és sikítását próbálja tökélyre fejleszteni.

“A cigimegvonás, az éhségérzet, a csótányok és a pókok tűnnek a legfélelmetesebbnek most. Próbálom majd tartani magam, és nem kiborulni meg leordítani mindenki fejét, de nem fogom megjátszani magam. Ha valaki sunyi, vagy megbántja az igazságérzetemet, akkor az én hangommal lesz tele minden” – tette hozzá a valóságshow-veterán

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik