Szórakozás

Színésznek állt Kárász Robi

A TV2 műsorvezetője szerelmével áll színpadra a Csiki-csuki című vígjátékban.

Kárász Robi, a Mokka műsorvezetője már próbálja a betörő szerepét a Csiki-csuki című vígjátékban. Bár a TV2 nézőinek idegen lehet a műsorvezető a színpadon, nem is annyira kakukktojás, hiszen eredetileg színésznek készült. Kárász  útja érettségi után egyenesen a Színművészeti Főiskolára vezetett, s eljutott a harmadik rostáig. Miután nem sikerült a felvételije, új szakmát keresett.

“25 évvel ezelőtt jól megformáltam a drámai karaktereket, holott alapból bohém, vidám pasi vagyok. A Csiki-csuki egy vígjáték, amiben betörőt alakítok, aki természetesen azért megy be egy házaspár otthonába, hogy kifossza. Csakhogy nem üres a ház és beleszeretek ott egy lányba, aki a valós életben is a szerelmem, Róza. Lehetek pikírt is, és mindenkit zsarolhatóvá teszek, vagyis én mozgatom a szálakat, úgyhogy nekem való a szerep. Ráadásul Róza a színpadon is belém szeret, az enyém lesz” – mondta a Vasárnapi Blikknek Kárász.

A darabot Moravetz Levente írta és rendezte, szerepel még benne Gergely Robi és párja, valamint Beleznay Endre és Dévényi Ildikó is.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik