Szórakozás

Újra apa lett Bödőcs Tibor

Szeptember elején született meg a Karinthy-gyűrűs humorista második gyermeke. Bödőcsnek most a család mellett a munkára is koncentrálnia kell: két és fél év után visszatér a képernyőre.

Bödőcs Tibor szeptember eleje óta kétgyermekes apuka. A humorista hároméves fia mellé egy kislány érkezett a családba.

“Nagyon jó érzés újra apának lenni, kiszakít az állandó görcsös munkából. A gyerekek hidat képeznek a valóságba, mert különben képes lennék egész nap egy elefántcsonttoronyban netezni, olvasni és barátokkal találkozni. A család miatt viszont muszáj részt vennem az életben” – mondta a Hír24-nek Bödőcs, akinek most televíziós visszatérése is besűrűsíti a napjait.

“Én sosem mondtam, hogy nem szeretnék tévében szerepelni, csak egy kis alkotói rekreációra volt szükségem. Nem vonultam azért teljesen vissza ebben a két és fél évben sem, az élő fellépéseket tovább űztem. Megjártam Tolnát,Baranyát,Londont és Brüsszelt, leginkább színházakban és művházakban szórakoztattam a közönséget. Emellett komoly alkotói folyamatok zajlottak, csiszolgattam a műsort, és egy teljesen újat is kidolgoztam. A Comedy Centralon térek vissza a képernyőre, televízióban még sosem látott poénokkal, Az élet értelme és kertészeti tippek című előadással. A humor ereje a meglepetésben is rejlik, a hivatalos tartalomismertetést tudom idézni: vasárnap este a vendéglátás és vendégvárás kisebb tusáiról, az aperitif előtti rövidek és a távozás előtti utolsó italok elfogadásáról, valamint a zalai kertek növénygondozási, permetezési szokásairól mesélek majd a nézőknek” – tette hozzá Bödőcs Tibor.

Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik