Szórakozás

Szörnyű baleset szemtanúja volt Harry herceg

A herceget kísérő motoros rendőr nagy sebességgel frontálisan csapódott egy szabályosan közlekedő autósba.

Harry herceg tegnap délután épp az Invictus Games nevű sporteseményre tartott, amikor a járműve előtt haladó motoros őr balesetet szenvedett. A rendőr egy szabályosan kikanyarodó autósba szállt bele, az ütközés következtében pedig lerepült motorjáról – írta meg a DailyMail.

A Harry herceget szállító sofőr a terrortámadás gyanúja miatt tovább hajtott és csak néhány száz méterrel arrébb állt meg, hogy ellenőrizze a balesetet. A biztonsági szabályoknak megfelelően a herceg az autóban maradt, de a szemtanúk elmondása szerint Vilmos öccsét annyira sokkolták a történtek, hogy kezébe temetett arccal várta a fejleményeket.

Az ütközésben senki sem sérült meg komolyabban, annak ellenére, hogy az autó totálkáros lett, a sofőrt pedig a tűzoltóknak kellett kivágniuk a kocsiból. Miután a mentő és a rendőrség is a helyszínre ért, a királyi család sofőrje visszaült az autóba és a sportesemény helyett visszaszállította Harryt London központjába. A királyi ház szóvivője egyelőre nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban.

A balesetről készült felvételt és a helyszíni fotókat IDE kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik