Szórakozás

A Távol-Keletet is bejárja Kapócs Zsóka

Az egykori szépségkirálynő idén már több kontinenst is meglátogatott.

Kapócs Zsóka számára 2014 az utazás éve.

A modellből színésznővé avanzsáló ex-szépségkirálynő bejárta az USA nevezetességeit, volt Szingapúrban, majd átruccant Balira, végül pedig még Ausztráliában is tett egy villámlátogatást.

Zsóka viszont ezek után sem tartózkodott sokáig itthon; Facebook-oldaláról kiderül, hogy nemrégiben Kínában járt, ahonnan ugyan a korlátozott internet használat miatt nem posztolgathatott, de hazatérte után máris megosztotta követőivel élményeit és fotóit.

“Suzhouban jártam ami öt órányi vonat útra van Pekingtől, nem rövid a táv de a nagyvàros zsivaja után megkönnyebbülést jelent az utazónak. Nagyon szép kis város. (…) A templom három bejáratánál úgy kellett imádkozni és kívánni valamit, hogy füstölőt kellett mindenhol gyújtani és a kívánságunk felszáll a buddhahoz aki majd megvalósítja nekünk azt! Mondanom sem kell ezt sem hagytam ki..csak leégett a kezemben a füstölő annyit kívántam, és egy adott pillanatban földhöz vágtam mert forró volt. Ferde szemmel néztek rám a kínaiak (….) Shanghaiba Pekingből gyorsvonattal mentünk, ez tényleg gyors vonat!!! Ha információim nem csalnak akkor 420 km/ h-ás sebességgel is képes robogni, de mi ” csak ” 300-zal mentünk. Úgy döntöttem Shanghait éjszaka fogom felfedezni, ugyanis sokkal jobban tetszettek a felhőkarcolók kivilágítva éjszaka, mint ahogy ott álltak unalmasan nappal. Óriási ott az éjszakai élet, a felhőkarcolók tetején bárok vannak, sok fiatal, jó zene és mindenki táncol! Imádtam!” – írja újabb élményeit Kapócs Zsóka a közösségi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik