Szórakozás

Milliókat keres az RTL-nél Szabó Zsófi

Állítólag a csatorna megötszörözte az előző fizetését, így nem csoda hogy váltott.

Mint megírtuk, az RTL Klub tegnap tette hivatalossá, hogy Szabó Zsófi az ő zászlójuk alatt folytatja, otthagyva a TV2-t, és a Jóban Rosszban című sorozatot. A Bors szerint a megegyezéskor a színésznőnek még élő szerződése volt a TV2-vel. Mivel Zsófi szerződést szegett, az ezzel járó kötbérrel is számolnia kell, amit szerencsésebb helyzetben az RTL Klub átvállal tőle, ám erről ügyvédjétől nem kaptunk felvilágosítást, de azt elárulta, pereskedéssel nem kell számolniuk.

A Blikk megtudta, hogy míg Zsófi a Jóban Rosszban egyik vezető színésznőjeként nagyjából bruttó hatszázezer forintot vihetett haza, az RTL Klubnál ennek a többszörösét keresheti meg. Már csak annak köszönhetően is, hogy a csatorna jóval nagyobb teret biztosít majd számára, mint egy sorozatsztárnak. Kolosi Péter programigazgató elmondta, elsősorban műsorvezetőként számítanak Zsófira, információik szerint pedig már a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban is szerepet kap majd. Ennek ismeretében pedig Zsófi már a pár hetes dzsungeltúrával több pénzt tehet zsebre, mint amekkora a fizetése a TV2-ben volt. Ahogy azt már korábban megírtuk, az idei gázsik igencsak magasra rúgnak, akad ugyanis olyan, aki akár hat-hét millió forintot is hazavihet a dzsungelkalandért, ami Zsófinak a TV2-nél kapott egyéves fizetésével egyezik.

Hogy Zsófit pontosan mely műsorok házigazdájaként láthatjuk majd a jövőben, egyelőre nem lehet tudni, de feltehetőleg a csatorna az eddig szeleburdi kislányból egy igazi profi műsorvezetőt farag rövid időn belül. Márpedig erre a szerepre sokan alkalmasnak is tartják.

Szabó Zsófit tegnap este, a Fókuszban láthatták először az RTL Klub nézői. A videót itt nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik