Szórakozás

Így készül az iskolakezdésre Szekeres Nóra

A műsorvezető nem csak kisfiának, hanem magának is vásárol a tanévkezdés előtt.

Szekeres Nóri teljes gőzzel készül a sulikezdésre. A csinos műsorvezető gyerekkorában rajongott a tanulásért és mindenért, ami az iskolához köthető. Nem meglepő hát, hogy mára a füzetek, tollak és egyéb felszerelések beszerzése igazi családi programmá vált. A műsorvezető számára minden évben az egyik legjobban várt pillanat az, amikor Noával és Milánnal beszerző körútra indulnak, idén már hetek óta csatasorban állnak az iskolaszerek.

“Milán tipikus pasi, azt vallja, ha az iskola szeptember elsején kezdődik, teljesen felesleges hetekkel előtte beszélni róla. Mi azonban Noával, már jóval az első nap előtt szeretjük megvenni a legújabb felszereléseket, és szerencsére kis kérlelés után Milán is hamar beadja a derekát és csatlakozik hozzánk. Ilyenkor persze nemcsak a gyerkőcöknek vesszük meg a legszükségesebbeket, de magamat is rendszeresen meglepem valami érdekességgel. Az idei kedvencem a kiradírozható toll” – mesélte Nóri.

Nóri ezúttal azonban nemcsak saját csemetéit készítette fel a tanórákra, de az egyik apróhirdetési portállal karöltve a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakóit is meglepte néhány hasznos és szórakoztató ajándékkal.

Fotó: RedLemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik