Szórakozás

Fiatal nőkre bukik Gergely Robi

A színész élete tele volt kisebb-nagyobb kalandokkal, de már nem vágyik ilyesmire.

Gergely Róbert idén nyáron vette el a nála 27 évvel fiatalabb Tímeát. Az 56 éves színész úgy érzi, mellette élete párjára talált, ám amíg idáig eljutott, sok nővel próbálkozott. Legfőképp nála fiatalabbakkal.

“Mindig is társra vágytam, hiszen egyedül nem jó. Csak próbáltam megtalálni ezt a társat, valakit, akinek fontos vagyok. Nem tagadom, voltak tévedések, kisebb-nagyobb kalandok. Szeretem a nőket! (…) Úgy programoztak, hogy mindig is a fiatal nők érdekeltek. Az első feleségem tíz évvel volt fiatalabb nálam, és őt követően is fiatal barátnőim voltak. Talán a saját fiatalságomat próbálom így megőrizni. Ez az egyik, ami miatt Timi a párom. Másrészt, mindig sugároz valamiféle derűt, boldogságot. Fontos, hogy ilyen ember legyen mellettem. Fontos volt az is, hogy bár akkor még csak tanulta, ő is színész. Sok színésznek azért nem sikerül civillel párkapcsolatot létesítenie, mert aki nincs benne ebben a világban, az nem mindig érti meg ennek hektikusságát” – mondta a Borsnak Gergely Robi.

“Timinek most szerencsére sok munkája van, de igen, szeretnénk babát, akár 1–2 éven belül is. Abnormális lenne az a férfi, aki nem aggódna emiatt. (…) Ebben a kapcsolatban fontos, hogy én vagyok a férfi, Timi pedig a nő, ezáltal pedig hagyja, hogy a férfi és a női szerepek jól működjenek. Sok nő szeret férfi és férfi nő lenni a kapcsolatokban, ami a kapcsolatok halála. Vita is csak a szerepek közti adottságokból származik. Például én, mint tipikus férfi, az évfordulókat el szoktam felejteni, nekem egy dátum nem is fontos, de Timi biztos meg tudná mondani még azt is, hogy milyen ruha volt rajta, amikor találkoztunk” – tette hozzá a színész.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik