Szórakozás

Vadászgépekkel forgat Ridley Scott Budaörsön

A világhírű rendező pár napon belül elkezdheti a munkát a Budapest közeli repülőtéren.

A VS.hu információi szerint hadrendből kivont, de még működőképes vadászgépek is szerepet kapnak Ridley Scott Kőérberki úton forgó sci-fijében. A felvételek hétfőn kezdődnek, az érintettekkel titoktartási szerződést írattak alá. A biztonsági őröknek azt mondták, hogy egy hétig tart a forgatás.

A lap információi szerint a filmben szerepet kapnak a reptéren működő haditechnikai park hadrendből kivont MIG 21-es vadászgépei is. Mint írják a repülőket a napokban festették át egységesen szürkésfeketére, orrukra kúpot illesztettek, hogy más típusra hasonlítsanak. Emellett egy légvédelmi rakétát és egy légvcsavar nélüli helikoptert is kivontattak a betonplaccra a budaörsi reptéren.

Korábban arról számoltunk be, hogy Ridley Scott következő filmje a The Martian lesz Matt Damon főszereplésével, akinek nehéz körülmények között kell túlélnie a Mars felszínén, nagyjából olyan helyzetben, mint Robinson Crusoe-nak. A filmhez egyelőre storyboardokat készítenek; a forgatás novemberben kezdődik. Nem is akárhol: “Azt hiszem Budapesten fogjuk forgatni, és valószínűleg Rum vádiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik