Szórakozás

Rubint Réka: Büszke vagyok a Szerelmemre

A fitneszlady közösségi oldalán kommentálta férje üzleti életben elért sikereit. A nagy napot egy majdnem teljesen pucér képpel is megkoronázták.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a külföldi piacra is betörni kívánó Schobert Norbi a tőzsdére viszi a cégét, a részvényeket pedig leginkább a kisembereknek szeretné értékesíteni. Rubint Réka Facebook-oldalán regált férje sikereire, és büszkélkedett közös cégükben elért eredményeivel.

“Hit, kitartò, következetes munka! Bàrmikor az útjàba álltak, alaptalan rágalmakkal vádolták, lúzernek nevezték, Ő mindig csak annyit mondott: “Anyàcska! Ami nem öl meg, az megerősít!” Soha, semmi nem tudta megtörni… 2 évvel ezelőtt az életmentő szívműtèt előtt arra kért: “Kicsim! Ha Velem bármi törtènik vigyázz a gyerekekre, az Update-ra és tudd, hogy mindig veled leszek!” Büszke vagyok a Szerelmemre, mert maradandò ÉRTÉKET alkotott! Értéket, amely rengeteg embernek változtatta meg az életét! Adott reményt, hitet, önbizalmat,egészséget, új életet!!! UPDATE FOREVER Irány a vilàg!!!” – írta a fitneszlady, aki egy férje által feltöltött, pár éve készült, és igen merész fotóval is megörvendeztette rajongóit. 

A fotót egyébként mindketten irigyeiknek szánták, ahogy ez a kép melletti bejegyzéseikből ki is derül. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik