Szórakozás

Tűzeset az RTL Klubnál

Az X-Faktor egyik versenyzője felgyújtotta előbb magát, majd a színpadot is. Ez voltaz első tűzeset, amely az RTL műsoraink forgatása alatt történt.

Az egyik versenyző, Fábry Pál nemcsak énektudásával szeretett volna kitűnni, hanem egy tüzes show-elemmel készült, azonban a produkciója balul sült el: előbb magát, majd a színpadot is felgyújtotta.

“Kötéltáncos az alapszakmám, végül a tűz közelében kötöttem ki. Nem vagyok piromániás, de nagyon szeretem a tüzet, nem csak a színe szép, ez a szerelem jelképe is. Eddig egyszer fordult elő, hogy valami baki történt a produkcióm közben: akkor, hat és fél évvel ezelőtt meggyulladt a hajam, mert túlöntöttem a benzint. Az X-Faktorban a baki után megpróbáltam volna még egyszer előadni a számomat, de erre már nem volt lehetőségem. Nem engedték” – mondta az X-Faktor versenyzője, aki nem kis ijedséget okozott az RTL Klub stúdiójában.

“Az RTL Klub 17 éves történetében ez volt az első tűzeset, amely a műsoraink forgatása alatt történt. Természetesen minden produkció előtt elvégezzük a megfelelő biztonsági intézkedéseket, és a felvételek alatt is tűzrendész kollégák biztosítják a fellépők, a nézők és a műsor készítőinek biztonságát. Az említett X-Faktor-fellépő fokozott figyelmet kapott, hiszen tudtuk, hogy szerepel tüzes elem az előadásában. Így amikor megtörtént a baleset, a kollégák azonnal közbeléptek, komolyabb baj nem történt” – mondta a Blikknek Kolosi Péter, az RTL programigazgatója.

Az X-Faktor első válogató adását szeptember 6-án láthatják az RTL Klub nézői.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik