Szórakozás

Égő autó és garázs, balesetek

Öt riasztást kaptak az elmúlt két napban a megye tűzoltói.

Két autóbalesethez, egy égő garázshoz, egy kigyulladt kocsihoz és egy üzletben rekedt asszonyhoz riasztották a tűzoltókat az elmúlt két napban, Csongrád megyében – tájékoztatta portálunkat Molnár Krisztina, a katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Szombat délelőtt egy tragikus közúti szerencsétlenséghez hívták a makói egységet. A várost elkerülő út és a Rákosi út kereszteződésében egy busz, egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak, hárman megsérültek. Az áldozatok holttestét a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsok közül.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A hétvége második riasztása vasárnap délután kettőkor futott be a műveletirányítási központba. Szegeden, az Állomás utcai garázssoron kigyulladt egy garázs. A megyeszékhely tűzoltói még időben elfojtották a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább.

Egy órával később a ruzsai őrs egyenruhásainak akadt dolga. Egy, a falu mellett álló tanyán kigyulladt egy kisteherautó. A tűzoltók kiérkezésekor a jármű már teljes terjedelmében égett, valamint a kocsiból felcsapó lángok a garázs tetőszerkezetére is átterjedtek. A hivatásosok a helyi önkéntesek segítségével oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, illetve a tanya főépülete is megúszta a balesetet.

Szintén a délutáni órákban történt: Szegeden, a Szabadkai út egyik üzletébe beszorult egy ott dolgozó nő. A városi tűzoltóknak, a zárszerkezetet szétfeszítve kellett kiszabadítaniuk onnan.

Este hét óra előtt pár perccel érkezett az utolsó hétvégi hívás a megyei katasztrófavédelemhez. Összeütközött egy motor és egy személyautó Ruzsa és Üllés között, az 5433-as úton. A balesetben a motor mindkét utasa súlyosan megsérült. A helyszínen a ruzsai hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntesek végezték el az ilyenkor szükséges munkálatokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik