Szórakozás

Romboltak a Hooligans tagjai

A banda nem bírt magával a Sziget Fesztiválon sem, festékszóróval fújták össze az egyik sátor berendezését, majd egymást.

A Holligans fellépőként is jelen volt a Sziget Fesztiválon, de persze arra is maradt idejük, hogy bulizzanak. Miután a whiskey-s üvegek aljára néztek az egyik standnál, előkapták a festékszórókat és kidíszítettek néhány hordót. Az üres üvegek és egy szájharmonika segítségével pedig újrahangszerelték egyik dalukat.

“Minden nyáron kitalálunk valamit, amivel feldobhatjuk a koncertjeinket. Ezek a legtöbbször spontán ötletek, alkalom szüli a huligánt. De olyan is volt, hogy az egész csapat bajuszt növesztett, és úgy léptünk fel minden koncerten a szezon végéig” – mesélte Csipa.

“Hosszú évek óta nemcsak zenésztársak, de barátok is vagyunk a srácokkal, így együtt szinte bármilyen eszközből képesek vagyunk dallamokat előcsalogatni. Most arra is rájöttem, hogy akkor sincs veszve semmi, ha kiürül a whiskey-s üveg” – viccelődött Endi, aki bevallotta, hogy testileg nem hűséges párjához.

Fotó: Red Lemon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik