Szórakozás

Lola már nagyon szeretne gyereket

A fiatal énekesnő nem tartja előrébb valónak karrierjét, mint a családalapítást. Úgy érzi eljött az ideje, hogy hamarosan anyukává váljon.

Lola nem tartozik az örökké sztárságot hajszoló celebek sorába, hiszen már így is elégedett az életével minden fronton. Karrierje is épp ott tart ahol szeretné és az igazira is rátalált, ezért nem szeretne már sokat várni a gyermekvállalással sem.

Habár egyre általánosabb, hogy a nők 40 év felett szülnek munkájuk miatt, Lola kizártnak tartja, hogy olyan sokáig várjon. Szerinte, ha valaki akarja, akkor meg tudja találni az egyensúlyt a család és a karrier között.

“Most már elég jól látom, hogy mit szeretnék. Szeretnék nagyon férjhez menni és szeretnék gyerekeket, de azt gondolom, hogy 26 évesen ez teljesen normális. Nem szeretnék 40 évesen szülni. Azt gondolom, hogy nagyon szép dolog a karrier, de ha jól csinálja az ember, akkor lehet mellette családja is” – mesélte Körmendi Gábornak az énekesnő, aki nem csinálna magából hülyét csak azért, hogy írjanak róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik