Szórakozás

Hernádi Judit mond beszédet Bajor temetésén

A Heti Hetest képviselve a színésznő emlékezik meg Bajor Imréről, akinek tragikus elvesztését még mindig nem tudta feldolgozni.

Az 57 évesen agydaganata miatt elhunyt Bajor Imre temetését augusztus 22-én a Farkasréti Temetőben tartják. A színészt a művészparcellában helyezik örök nyugalomra egy nyílt szertartáson, ahol a rajongók is leróhatják tiszteletüket.

Az RTL Klub saját halottjának tekinti a művészt, hiszen 15 évig a Heti Hetes oszlopos tagja volt, már 1999-ben az első adásban is ott ült és szórakoztatta a nézőket. A műsor készítői és a szereplők közösen búcsúznak kollégájuktól.

“A Heti Hetes tagjai közös koszorút visznek, beszédet Hernádi Judit is mond, leginkább a művésztársak nevében” – mondta a Borsnak Ónodi György a Heti Hetes főszerkesztője, aki Bajorra egy pótolhatatlan idolként gondol.

 Fotó: RTL Klub

Habár Hernádi Judit már két éve kivált a műsorból, vállalta, hogy beszédet mond a temetésen, sőt egy emlékműsor erejéig még a Hetek közé is visszaül.

“Rám esett a választás, hogy elmondjam a búcsúbeszédet. Nem mondanám, hogy szívesen vállaltam, mert ilyet nem vállal szívesen az ember, de nem hátráltam meg” – nyilatkozta a színésznő mély fájdalommal a hangjában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik