Szórakozás

Holttest a vízben, tűz a városhatárban

Hat riasztást kaptak csütörtökön a megye tűzoltói.

Hat riasztást kaptak a megye tűzoltói a tegnapi nap folyamán. A részletekről Molnár Krisztina, a katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője tájékoztatta portálunkat.

Elmondta, az első bejelentés pár perccel éjfél után futott be a műveletirányítókhoz. Hódmezővásárhely határában a Földeák felé vezető út mellett kigyulladt 130 körbála. A vásárhelyi egység fékezte meg a tüzet. Három óra alatt sikerült elfojtani a lángokat. Másfél nappal korábban Vajhátnál pusztított hatalmas kazaltűz. Ott 18 órán át oltották a lángokat.

A reggeli órákban – lakossági bejelentés alapján – Szentesre riasztották a helyi egységeket, ahol is a Gerecz Elemér horgásztóban egy holttestet találtak. A tűzoltóknak kellett kiemelniük a vízből. Az ügyet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság/Hegedűs Endre tű. őrnagy/KMSZ

Dél előtt pár perccel egy közúti közlekedési baleset helyszínére hívták a katasztrófavédelem makói tűzoltóit. Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Deszk és Klárafalva között. Egy ember meghalt, egy súlyosan megsérült, kettőt könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Szegeden az esti órákban, a Petőfi Sándor sugárúton és a Tisza Lajos utcában leszakadt ágakat kellett eltávolítaniuk az autósok útjából a helyi egységeknek, Makón, a Nagyszentmiklósi utcában pedig egy melléképületre dőlt fát kellett szétfűrészelniük a hagymavárosi tűzoltóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik