Szórakozás

Megható, vicces, cuki videókkal vadászik rajongókra Kothencz János

Az egyik szegedi blog szerint a fideszes polgármesterjelölt lájk generátorral gyűjt szimpatizánsokat a Facebookon.

Kothencz János lájk generátort használ a Facebookon – írja a BestOfSzeged blog. A fideszes politikus gyanúsan gyorsan szaporodó online kedvelőire épp Kothencz egyik híve hívta fel a portál szerkesztőinek figyelmét.

A polgármesterjelölt oldalán az egyik hozzászóló ugyanis azt írta, „alig hiszek a szememnek, a kedvelés szám a tegnapi 5200-ról egy éjszaka alatt 9762-re emelkedett. A gondolkodó, okos szegediek egyre jobban érzékelik, hogy nekünk a Kothencz Úrra van szükségünk a polgármesteri székben”.

A Kothencz János legyen Szeged polgármestere oldalnak egy éjszaka alatt szerzett több mint 4500 kedvelés a bloggerek szerint azonban arra utal, hogy egy jó pénzért megvehető, ám egy politikus esetében nem túl etikus lájk generátor fut az oldal mögött.

Az eljárás alapja az, hogy például egy vicces kismacskás videón vagy könnyfakasztó Müller Péter idézeten kattintva az oldal átirányításra kerül, és a bejelentkezett Facebook felhasználó adatait felhasználva az az oldal generál hamis lájkokat az igazi célpont felé – olvasható a BestOfSzeged-en.

A hírblognak egyébiránt később több olvasója is jelezte, akaratán kívül lett online Kothencz-rajongó a legnagyobb közösségi oldalon.

A politikusnak jelenleg, augusztus 14-én, délelőtt valamivel kevesebb mint 10 500 szimpatizánsa van a Facebookon.

(Borítókép: illusztráció; forrás:Pixabay.com/LoboStudioHamburg)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik