Szórakozás

A hetedikre, az ablakon át

Négy riasztást kaptak a megyei tűzoltók az elmúlt huszonnégy órában.

 

Egy tűzesethez és három műszaki mentéshez riasztották a Csongrád megyei tűzoltókat hétfőn – tájékoztatta portálunkat Molnár Krisztina, a katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Reggel hétkor, a szegedi Ady Endre utcában egy útra szakadt faág adott munkát a helyi tűzoltóknak. Láncfűrésszel összevágták és elvitték a méretes ágat az útból. A forgalom rövid időn belül helyreállt.

Néhány órával később a szentesi egységnek akadt dolga. A Kurca-parti város mentősei riasztották őket, ugyanis nem tudtak bejutni egy, az otthonában rosszul lett, idős férfihoz. A tűzoltók az ablakon keresztül másztak be a hetedik emeleti lakásba. Ajtót nyitottak a mentőszolgálat szakembereinek, akik ellátták a férfit.

Tűzet oltaniuk, hétfőn csak a csongrádi tűzoltóknak kellett. Este fél nyolckor Felgyő és Csanytelek között meggyulladt a kiszáradt tarló. Sikerült rövid időn belül megfékezni a lángokat.

Egy órával később egy kisebb közlekedési balesethez riasztották a Körös-toroki város tűzoltóit. Csongrád-Bokroson egy teherautó keresztbe fordult az úton, akadályozva ezzel a forgalmat. A járművet a csongrádi egység vontatta le az úttestről.

Illusztráció (Forrás: Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik