Szórakozás

Tizenkilenc éves fiatal rabolt pénteken a Kálvária téren

Rendőrkézen a szegedi trafikrabló.

Múlthét pénteken újabb trafikrablás volt Szegeden. Mint arról korábban mi is beszámoltunk, egy addig ismeretlen férfi egy késsel besétált a Kálvária tér egyik dohányboltjába, majd néhány perccel később a kassza tartalmával távozott onnan.

A szegedi nyomozók, a kamerafelvételek és a tanúk elmondásai alapján nem sokkal később azonosították, majd – a bűncselekmény után 24 órával – el is fogták a feltételezett elkövetőt.

A 19 éves B. Norbertet rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, egyúttal kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Alig egy hónap alatt ez volt a harmadik trafikrablás, illetve rablási kísérlet Szegeden. Július 10-én egy Szabadkai úti dohányboltot próbáltak meg kirabolni. Ott az elkövető nem járt sikerrel. Fél nappal később el is fogták, majd gyorsított eljárásban bíróság elé is állították. Visszaesőként tíz év fegyházat kapott. Egy héttel később egy Rókusi körúti nemzeti dohányboltot rabolt ki egy máig ismeretlen férfi. A rendőrség 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézrekeríteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik