Szórakozás

Máris elhagyta hazánkat az X-Faktor új mentora

Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil csak a tehetségkutató kedvéért utazott Magyarországra, most azonban visszatért Amerikába.

Az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának új mentora, aki Gesztit pótolja majd, természetesen nem hátrált meg teendői elől, csupán Amerikában maradt családját látogatja meg. Weevil felesége és négy éves kisfia ugyanis Atlantában él és az itthoni felkérés miatt, már hónapok óta nem találkozott szeretteivel.

“Két és fél hónapja nem láttam a családomat, úgyhogy már iszonyúan hiányoznak. Természetesen az interneten keresztül mindennap beszélgetünk és a fiamnak többször is küldtem csomagot, de ez nem pótolja a jelenlétemet. Még az élő show-k előtt van körülbelül egy hónap, amíg nem kötnek Budapesthez a feladataim, így úgy döntöttem, addig hazamegyek a szeretteimhez. Jó lesz újra velük lenni” – kezdte a Blikknek a blueszenész, aki azt is elárulta, hogy az X-Faktor év végéig tartó műsorfolyama alatt hogyan fogja megoldani a találkozásokat.

“Boldog vagyok, hogy végre a karomba zárhatom a családomat. A műsor alatt majd ingázom Magyarország és Amerika között. Sajnos a feleségem és a kisfiam nem tud Budapesten meglátogatni, ugyanis Ashernek most kezdődik az óvodai előkészítője.”

Fotó: Facebook

„Mondsza, csillagbogár, merre kószáljak?”

Little G Weevil szomorkodik úgy, ahogy kevesen tudnak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik