Szórakozás

Újabb trafikrablás Szegeden (videóval)

Még keresik az elkövetőt. Alig egy hónap alatt ez volt a harmadik a megyeszékhelyen.

Augusztus 8-án, pénteken, fényes nappal (fél egy körül) kiraboltak egy dohányboltot Szegeden, a Kálvária téren. Egy késsel fenyegette meg a támadó a trafikost. Egy fekete kistáskába rakatta vele a pénzt, majd kisétált az üzletből és egy biciklivel a Huszár utca irányába elmenekült.

Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség egy 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, fiatal férfit keres. A bűncselekmény elkövetéskor sötétkék-piros színű kapucnis felsőt, farmer halásznadrágot és edzőcipőt viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívók valamelyikén.

A felvételeken jól látszik, hogy épp a rablás végén egy vásárló lép a dohányüzletbe. A rendőrség az ő jelentkezését is várja.

Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Alig egy hónap alatt ez volt a harmadik trafikrablás, illetve rablási kísérlet Szegeden. Július 10-én egy Szabadkai úti dohányboltot próbáltak meg kirabolni. Ott az elkövető nem járt sikerrel. Fél nappal később el is fogták, majd gyorsított eljárásban bíróság elé is állították. Visszaesőként tíz év fegyházat kapott. Egy héttel később egy Rókusi körúti nemzeti dohányboltot rabolt ki egy máig ismeretlen férfi. A rendőrség 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézrekeríteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik