Szórakozás

Rocksztár játssza az Argo2 főszerepét

Az IGNITE nevű kaliforniai melodic hardcore/punk rock együttes magyar származású frontembere, Téglás Zoltán alakítja Árpa Attila filmjének egyik fő karakterét.

Szeptemberben érkezik az Argo folytatása, amiben ezúttal egy amerikai rockzenész is feltűnik. Árpa Attila eredetileg másnak szánta a szerepet, Téglás Zoltán csak véletlenül került a képbe.

“Zoli a japán szindikátus amerikai beépített emberét alakítja, akinek lojalitása a japán klánhoz megrendíthetetlen. Ő az, aki akár puszta kézzel is képes bárkit megölni. A zenekaruk nagy rajongójaként régóta követem a munkásságát. A véletlenek furcsa egybeesése pedig, hogy az Argo2 forgatása idején Zoli pont Magyarországon tartózkodott. A forgatás megkezdése előtt 1 nappal mutattak be minket egymásnak, amikor már természetesen az Argo2 is szóba került, Zolit pedig egyből érdekelte a dolog. Eredetileg erre a szerepre egy német-amerikai származású színészt szemeltem ki, de mivel még ott helyben csináltunk egy próbaforgatást, nem volt kérdés, hogy Jackson karakterét neki találták ki” – emlékezett vissza a rendező, aki korábban már más kulisszatitkokba is beavatta a Hir24-et.

 Fotó: Mahagony

“Örömmel vállaltam a felkérést, hiszen olyan nagy magyar színészekkel dolgozhattam együtt, mint Kovács Lajos, Bicskey Lukács, Scherer Péter vagy éppen Bán János. Ez a forgatás külön színfoltja volt a tavalyi nyárnak” – nyilatkozta az énekes, aki zenekarával együtt éppen egy nagyszabású koncertre készül, hiszen a székesfehérvári FEZEN-re kaptak meghívást, ahol augusztus 1-én este 20.30-tól a nagyszínpadon lépnek fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik