Szórakozás

Valóban Rihanna miatt borulhat Beyoncé és Jay-Z házassága?

A pletykák szerint hamar válással végződhet az énekesnő és a rapper szerelme.

Emlékeznek még az ominózus videóra, amikor egy liftben Beyoncé húga, Solange ütlegelni kezdte Jay-Z-t? A Jezebel.com most azt boncolgatja, hogy igaz lehet-e a híresztelés, miszerint az egész perpatvarnak Rihannához van köze. Solange állítólag megtudta, hogy sógora a csinos fiatal énekesnőhöz készül éppen, és ezért támadt rá a rapperre híres nővére jelenlétében. Beyoncé egyes infók szerint nem vesz tudomást a fel-felreppenő pletykáról, más hírek szerint viszont már új lakást is nézeget magának.

A pár kapcsolatának megromlásáról sokat cikkeznek a külföldi lapok, viszont Beyoncé közösségi oldalairól nem tűnik úgy, mintha sérült volna a családi harmónia. Pár nappal ezelőtt például egy kislányukat közösen hintáztató, meghitt fotót töltött fel Instagramjára az énekesnő.

Szexi képekben sincs hiány az oldalakon; az alábbi szörfdeszkán pózoló cicis képről azért az is eszünkbe jutott, talán csak nem így akarja a sztár bizonyítani, hogy ő is van olyan jó csaj, mint feltételezett riválisa? Aki – tegyük hozzá – nem éppen a szégyenlős kategóriába sorolható…

Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik