Szórakozás

Depardieu pesti üzlete miatt borult ki

A világhírű színész dühös, amiért a Budapesten tervezett vállalkozása nem akar sikerülni.

Így lát minket Depardieu

A magyar nők szépek, az éttermek rosszak

A Blikk úgy tudja, hogy Gérard Depardieu borkonyhát akar nyitni egy pesti szórakozóhelyen, de a tulajdonossal nem jön ki, emiatt húzódnak a munkálatok.

A lap értesülése szerint a színész hétfőn érkezik Budapestre, miután augusztus első hétvégéjén két előadásban fog szerepelni a Szegedi Szabadtéri Játékokon.  Pénteken és szombaton lép fel a Háry János című daljátékban, Napóleont fogja játszani.  Csütörtökön már magyar sztárokkal, többek között Szabó Győzővel is próbálni fog.

A belvárosi üzlet egyik alkalmazottja szerint a szereplést össze akarta kötni a budapesti vállalkozásával, azonban a bár tulajdonosa mindig az utolsó pillanatban lemondja a találkozásukat.  A lap forrása szerint emiatt lehet, hogy inkább máshová vissza a pénzét  a népszerű „orosz” művész.

Ha Depardieu kiborul…

Nem lennénk annak a helyében, akire kiakad a minden tekintetben nagy formátumú francia színész. Íme pár keresetlen mondata:

„A főzés nem bonyolult dolog. Mindenkinek van ízlése, még akkor is ha nem tud róla. Még ha lövésed sincs a főzésről, is el tudod dönteni, hogy valami finom vagy nem.”

„Sosem szeretem az éppen játszott karaktereimet. Általában később szeretem meg őket.”

„Soha nem engedném meg magamnak, hogy leüssek egy újságírót”

„A filmiparban a nagy pénzek mindig a tévében és az amerikai filmek hülyeségében összpontosulnak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik