Szórakozás

Kétszázezret ér a szegedi trafikrabló

Nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség.

Nettó 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség annak, aki segít kézre keríteni a múlt heti szegedi trafikrablás elkövetőjét.

Mint arról mi is beszámoltunk, július 15-én, kedden, hajnali fél egykor egy mindezidáig ismeretlen férfi egy botszerű tárggyal (gumibottal, vagy viperával) a kezében besétált a Rókusi körút 38/A. szám alatti dohányboltba, a bevételt – néhány csík cigivel együtt – a táskájába pakoltatta, majd elmenekült.

Az elkövetőről az üzlet kamerája felvételt készített. Ez alapján a rendőrök egy 25-30 év körüli, körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfit keresnek. Az elkövetéskor fekete színű „Vision Street Wear” feliratú kapucnis felsőt, hosszú, sötét nadrágot és fekete színű sportcipőt viselt. Az arcát egy fekete maszkkal takarta el. A pénzt egy New York márkájú, fekete vállpántos táskában vitte el.

Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videón látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval bír, hívja a megyei főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tárcsázza a Telefontanú 06-80-555-111-es zöld számát.

A kapitányság a kétszázezer forintos nyomra vezetői díj kapcsán megjegyzi, a pénz annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével beazonosítható lesz, a bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, illetve az ismereteit az eljárás során is közli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik