Szórakozás

Égett a tarló a Rárósi úton

Négy riasztást kaptak a hétvégén a megye tűzoltói.

Négy riasztást kaptak a hétvégén a Csongrád megyei tűzoltók – tudtuk meg Molnár Krisztinától, a katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől.

Szombaton délután háromkor érkezett az első hívás a műveletirányítási központhoz. Egy domaszéki tanya mellett lángolt az avar. A közel kétezer négyzetméteres területen pusztító tüzet a helyszínre hívott szegedi tűzoltók körülhatárolták, majd eloltották. A tűzben a tanya tulajdonosának a felkarja megégett. Őt a mentősök a helyszínen ellátták.

A második hívás Mártélyról futott be. Az üdülőterület mögötti területen egy nagyméretű fa dőlt az úttestre, akadályozva a forgalmat. A vásárhelyi tűzoltók távolították el onnan.

Vasárnap délben a szegedi tűzoltóknak kellett munkába állniuk. A vasútállomás mellett egy vendéglátóhelyen tűz ütött ki. Egy 10-szer 20 méteres melléképület égett. A lángok a főépület tetőszerkezetére is étterjedtek. A szegedi egységnek sikerült elfojtania a tüzet. Az elsődleges vizsgálatok alapján szándékosságra utaló nyomokat nem találtak.

Délután három órakor Hódmezővásárhely külterületén, a Rárósi út körtöltésen kívüli szakaszán gyulladt meg a tarló. A területen lángra kapott két körbála is. A hódmezővásárhelyi raj fékezte meg a tüzet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik