Szórakozás

Kiraboltak egy trafikot Szegeden (videóval)

Pénzt és pár csík cigit vitt magával a símaszkos támadó. Még keresik a rendőrök.

Egy botszerű tárggyal – gumibottal, vagy viperával – a kezében rabolt ki egy dohányboltot egy símaszkos ismeretlen ma, hajnali fél egykor, Szegeden. Pénzt és pár csík cigarettát vitt magával a Rókusi körúti trafikból. A rablásról videófelvétel is készült, amit a nyomozók ma délben nyilvánosságra is hoztak.

Forrás: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy 25-30 év körüli férfit kersenek. Az elkövető a képek alapján körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú. A rabláskor kapucnis fekete felsőt, hosszú sötét nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videón látható személyt felismeri, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62-562-423-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Egyébiránt nem ez volt az első trafikrablás a hónapban, Szegeden. Kevesebb mint egy hete egy Szabadkai úti dohányboltot próbált meg egy férfi kifosztani. Ő nem járt sikerrel. Az eladó megnyomta a riasztót, mire a támadó elmenekült, fél nappal később pedig már el is fogták a rendőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik