Szórakozás

Zimány Linda elmondta az igazságot a Jude Law-ügyről

A modell most először mesélt bővebben arról, hogy milyen kapcsolat fűzi a brit színészhez. Állítólag a mai napig tartják a kapcsolatot.

A tavasszal Budapesten forgató Jude Law megpróbálta felszedni Zimány Lindát egy pesti kocsmában, erről videófelvétel is készült. Akkor hónapokig témát szolgáltattak a sajtónak, de egyikőjük sem szólalt meg az ügyben. Zimány most a Borsnak öntötte ki a szívét.

“Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy kizárólag kollegiális a viszonyunk, ha barátok nem is, de jó ismerősök lettünk, akik néhanapján még érdeklődnek is a másik hogyléte felől” – árulta el a lapnak Linda, aki telefonon, SMS-eken keresztül tartja a kapcsolatot a brit csajozógéppel.

Fotó: TV2

“Rendkívül udvarias és kedves ember, emellett valóban egy igazi brit sármőr, és úgy, ahogy sok millió nő, én is helyes pasinak tartom. A kapcsolatunk azonban sosem volt több munkakapcsolatnál, sem azon az ominózus estén, sem a forgatások alatt vagy után. Az üzenetváltásaink sem szólnak másról, mint a filmről vagy a másik hogylétéről. (…) Nagyon profi csapattal dolgozhattam együtt, és ezt az ügyet is a helyén kezelték. Tudták, hogy korábbról ismerjük egymást, és a munkát nem keverjük a ma­gán­élet­tel. Másrészről Jude-ot is jól ismerik, és nem szólnak bele, mit csinál a privát éle­té­ben. Talán még abból sem csináltak volna gondot, ha eset­leg történik köztünk valami” – tette hozzá a modell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik