Szórakozás

Bikicsunáj újabb tehetségkutatóval próbálkozna

A Megasztárban feltűnt "énekes" minden félretett pénzét felélte és a szekér se megy már úgy, mint annak idején, ezért térne vissza a képernyőre.

Mr. Bikicsunáj, azaz Szarka László a Megasztár ötödik évadának válogatóján adott elő felejthetetlen produkciót. Sajátos angoltudása és előadásmódja miatt egy csapásra “sztár” lett, fellépéseiből pedig kényelmesen eléldegélt. Egy 45 perces koncertért 45 ezer forintot kapott, mostanra azonban elhalványult népszerűsége, így egy konzervgyárban kellett munkát vállalnia. László nem érti, hogy az emberek miért nem kíváncsiak már szép hangjára, ezért azon gondolkodik, hogy újabb tehetségkutatóban méretteti meg magát.

“Többet vártam az énekesi karrieremtől. Az utolsó koncertet tavaly adtam. Úgy gondolom, jó hangom van, a külföldi számok mellett a magyar dalokat is szépen éneklem. Ha lenne pénzem, és lennének kapcsolataim, egy önálló lemezt is kiadhatnék, mert dalszövegeket is írok, ezért sem értem, miért nem foglalkoztatnak. Lehetséges, hogy ősszel ismét megpróbálkozom az egyik tehetségkutatóval” – mesélte László a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik