Szórakozás

Legyilkosozták a hülye kommentelők a Jurassic Park rendezőjét

Viccből posztolt egy képet Steven Spielbergről az amerikai Jay Branscomb, amin a rendező egy triceratopsz mellett ül a Jurassic Park forgatásán. „Szégyenteli fotó egy hobbivadászról, aki boldogan pózol egy lemészárolt triceratopsz előtt. Osszátok meg, hogy az egész világ előtt szégyenkeznie kelljen” – írta hozzá. A kommentelők komolyan vették.

A Buzzfeed egész gyűjteményt közölt a hozzászólásokból. „Ez egy gusztustalan, embertelen pöcs… Soha többé nem nézem a filmjeidet, állatgyilkos!” – írta az egyik tájékozott hozzászóló. „Nem csoda, hogy kihaltak a dinoszauruszok. Az ilyen őrültek az utolsó példányokat is kiirtják, amint megtalálják őket. Börtönben a helye” – vélte egy másik kommentelő. „Ez Steven Spielberg, a Jurassic Park rendezője” – próbált rendet tenni a fejekben egy facebookozó, de máris jött rá a válasz: „Nem érdekel, kicsoda, attól még nem kellett volna megölnie ezt az állatot”.

Branscomb egy másik képpel reagált, ezen is Steven Spielberg látható a Cápa forgatásán. Itt azért már a műveltségi deficittel küzdő hozzászólók is rájöttek, hogy meg vannak szívatva. A kép alatt ez állt: „Srácok, kell a segítségetek ennek az elfajzott cápagyilkosnak az azonosításához, aki az áldozatával pózol”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik