Szórakozás

Mészáros Dórát egy őrült zaklatja

A pornós múlttal rendelkező modellt évek óta zaklatja egyik elvakult rajongója. Az egyre ijesztőbb levelek miatt Dóri már feljelentést akar tenni.

Mészáros Dórát rendszeresen üzenetekkel zaklatja egy miskolci férfi, aki egyre messzebbre merészkedik. A melleit előszeretettel fotózó hölgy azonban teljesen kiborult a legutóbbi soroktól.

“Neked velem kell kijönnöd, és ezt TE IS TUDOD, mivel egy NŐ A TESTÉVEL ÉRZI, MIT AKAR TŐLE egy FÉRFI, igaz, Dóri? Amit elvárnak tőled, az annyi, hogy ÉLJ NŐKÉNT és VELEM! Azt kérdezed, miért? Mert én sok olyanban tudok segíteni, amiben sokan nem, Dóri! Mivel te is SZEMÜVEGES vagy, már egy ok, ami közelebb hoz minket egymáshoz! Én szeretem a cicákat és a kutyákat is! Mint informatikus, tudnál munkát kapni, viszont ennek a természetes alapfeltétele, hogy NEKEM ADOD ÖRÖKRE a kis husid (cuncid), a pici méhed és a pici tested, vagyis magadat, Dóri!” – írta Péter, aki azt állítja magáról, hogy a NASA-nak dolgozik.

Dóra korábban már találkozott is a férfival, aki mostanra a lakcímét is kiderítette, ezért nem meglepő, hogy a korábbi pornós védelme érdekében azt fontolgatja, hogy a rendőrséghez fordul.

“Évek óta zaklat! Évekkel ezelőtt megrendelte a műsoromat, hogy adjak elő vetkőzőszámot egy házibuliban Miskolcon. Egy sötét, romos háznál kötöttünk ki, bulinak nyoma sem volt. És ő ránk zárta a kaput, majd az ajtót is! Hiába mondtam, hogy privát táncról szó sem lehet, és hiába kértem, hogy fizesse ki az útiköltséget, és felejtsük el egymást. Szerencse, hogy a sofőröm is velem volt és a segítségemre tudott sietni. Rémisztő volt a hely és a helyzet is (…)És folyamatosan jönnek a levelei. Nemrég pedig azért kezdett el írogatni, hogy tudja, hol lakom. És az a legszörnyűbb, hogy csakugyan kiderítette a lakcímemet! Komolyan az eszembe jutott, most feljelentem” – mesélte Dóri a Borsnak.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik