Szórakozás

Juhász Tünde az új megyei kormánymegbízott

Az áprilisban parlamenti mandátumot szerző B. Nagy Lászlót váltja a hivatal élén.

Juhász Tündét, a hivatal korábbi kabinetvezetőjét nevezi ki Csongrád megye kormánymegbízottjának a miniszterelnök. A posztot korábban B. Nagy László töltötte be, ám neki – az országgyűlési képviselői megbízatásával való összeférhetetlenség miatt – május elején le kellett mondania.

Juhász Tündének jogász, illetve közgazdász végzettsége van. Éveken át dolgozott a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban. Rapcsák András kabinetvezetője is volt. Hasonló feladatot látott el Szegeden is. Volt a Stratégiai Irodában, valamint az Ifjúsági és Sportminisztériumban is irodavezető. 2011 szeptembere óta B. Nagy kabinetvezetője a megyei kormányhivatalban.

A munka mellett több civil szervezetben vállal vezető szerepet. Tagja a hódmezővásárhelyi Ótemplomi Református Egyházközség Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szakmáry Kollégium, valamint a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola közös igazgatótanácsának, a Nemes Szolgálat Alapítvány kuratóriumának, valamint a Hódmezővásárhelyi Senior Úszó és Vízilabda Egyesület elnökségének.

(Borítókép: illusztráció; forrás: Hódmezővásárhely.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik