Szórakozás

Cristofel tényleg melegprosti

Nem csak pletyka - az egykori villalakó bevallotta, valóban pénzért szexel férfiakkal.

Ahogy már mi is megírtuk, Cristofelről meleghirdetés került elő, és most bebizonyosodott, a VV szereplő valóban pénzért árulja szolgáltatásait. A Bors egy videó alapján idézi Cristofel szavait, amint épp bevallja, mivel foglalkozik.

“Aki csinálja, az művész, aki hagyja, az a köcsög. Ezt magamtól találtam ki, saját szavaim. 1–2 férfi seggét megfogni, az olyan, mint egy női popó. Én egy művész vagyok. Az a köcsög, aki hagyja. (…) Augusztusban utoljára még ki kell mennem három hétre. (…) Figyeljetek gyerekek, értsétek meg, nekem pénzt kell keresnem. Nekem kell még plusz a kasszába, ti nem tudtok annyit fizetni, mint amennyit én ott kint keresek. Én ott egy hét alatt megkeresem majdnem a 10 milliót” – idézi a lap Cristofel szavait.

“Na és, nem mindegy, hogy mivel keresem a betevőre valót? Ebben a szemét világban kénytelen az ember ilyeneket is bevállalni. Nekem a családom a legfontosabb, egész éle­tünkben nélkülöztünk. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miből és hogyan élek” – mondta el az esettel kapcsolatban a Bors munkatársának a gyerekre vágyó egykori VV-s.

A Hír24 is szerette volna megkérdezni Cristofelt, de telefonos megkeresésünkre csak annyit válaszolt, hogy most nem ér rá, éppen dolgozik. Azt nem tudni, hogy mit.

Íme az ominózus felvétel:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik