Szórakozás

Baleset, erdőtüzek, viharkárok

Mozgalmasan indult a hét a megye tűzoltóinak.

Hat bejelentés érkezett a megyei tűzoltó-parancsnokságokra a hét első napján – tájékoztatta portálunkat Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kétszer kellett oltaniuk a helyi egységeknek. Mindkétszer egy erdőben – előbb Szentes-Lapistón, majd Csongrádon – csaptak fel a lángok, illetve mindkét helyen az aljnövényzet égett. Csongrádon a tűz egy közeli tanya udvarára is átterjedt, személyi sérülés azonban egyik esetben sem történt.

A hódmezővásárhelyi tűzoltóknak egy az útra szakadt ághoz kellett kivonulniuk. Egy kőrisfa képzett forgalmi akadályt a 47-esen. Hasonló eset történt Sándorfalván is. Itt a helyi önkéntesek intézkedtek.

Délelőtt tíz órakor a csongrádi a mentősöknek segítettek a helyi lánglovagok. Egy idős nő elesett a kapubejáróban. Nem tudott ajtót nyitni a mentősöknek, így a tűzoltóknak kellett megoldaniuk a házba bejutást.

Immáron kora este egy közúti közlekedési baleset is történt Csongrádon. Háromnegyed hatkor két autó összeütközött a város főutcáján. A balesett következtében az egyik kocsi egy közeli villanyoszlopnak is neki csapódott. Az egyik autóban egy nő és egy kisgyermek, a másikban két felnőtt utazott. Hárman könnyebben megsérültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik