Szórakozás

Negyvenöt év házasság után megfojtotta a feleségét

Vádat emelt az ügyészség a 72 éves makói férfi ellen.

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a 72 éves makói férfival szemben aki negyvenöt év házasság után idén márciusban puszta kézzel megfojtotta a feleségét.

A vádhatóság közleménye szerint a pár évek óta rossz viszonyban volt. Rendszeresen veszekedtek egymással, illetve gyakran italoztak, ami miatt a vitáik olykor tettlegességig fajultak.

Ugyanez történt a gyilkosság reggelén is. Összekaptak, a férfi pedig a vita hevében egy késsel hasba szúrta az asszonyt.

Sértett a közvetetten életveszélyes sérülése ellenére felöltözött és elment dolgozni, majd dél körül hazatért. Ekkor újból vita alakult ki közöttük, melynek során vádlott a földre kerülő sértett szájának és orrának befogásával megfojtotta – olvasható az ügyészség nyilatkozatában.

A férj a brutális gyilkosság után egy órával értesítette a mentősöket, akikkel megpróbálta elhitetni, hogy a nő egy véletlen konyhai balesetbe halt bele.

A megyei főügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. Az ügyet a Szegedi Törvényszék fogja tárgyalni.

A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik