Szórakozás

Berágott a médiára Szakos Andi

Az egykori megasztáros Facebook-oldalán fakadt ki, és hosszan ecsetelte véleményét a "műcelebekről" és a "hamis műsorokról".

Szakos Andi, a Megasztár egykori döntőse közösségi oldalán fejti ki – helyenként elég erős – véleményét a médiáról. Ahogy az egyik kommentben magyarázza, egy hozzá közel álló emberrel történt valami, ami nagyon felbosszantotta.

“Hihetetlen, hogy mekkora gerinctelen, embertelen és mocskos a média! (…) Teszek erre az egész rohadt bagázsra! Nem kell a média, ha a valóság nem kell! Gyártsátok csak hamis műsorokat, hamis életeket, műcelebeket, legyenek csak ők a példák a gyerekeiteknek, hátha mégtöbb ostoba celeb nő majd ki a mostani generációkból! (…) Írom a zenéimet és koncertezem és egyszer talán akad egy támogató, aki nem ugrasztja majd egymának a családom csak a hír kedvéért és nem akar majd kitalált félrekeféléssel az újságok címlapjára tenni, aki sötét hajjal és önmagammal együtt akar majd támogatni és nem akar más stílust rám húzni, mint amiben a legjobb vagyok. (…) Egyszerű ember vagyok és igenis tehetséges, igazi művész. Sosem leszek cicababa, mert tombol bennem a rock ‘n’ roll!!!!!! Lesz*rtad a lassan már huszonéves zenei múltamat, mert nem abban a “szakmában” mozogtam amit te annak nevezel? Menj a p*csába!!!!!! Amíg te drága média nem voltál ezerszer több koncertem volt és ezerszer messzebbre eljutottam! De ha odafentről megsegít az Öreg leszel te még kíváncsi rám média és akkor majd mindent visszafizetek kamatostul” – írja Andi a közösségi oldalán.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik