Szórakozás

Dopeman: Nem vagyok a családi napok kedvence

A szabadszájú rappert terveiről és nyári programjairól faggattuk.

Dopemannel egy belvárosi étterem megnyitóján találkoztunk, ahol a fesztiválról jól ismert grill ételek mellett hamar a nyári koncertek kerültek szóba.

“A nyári tervek ugyanazok, mint az ősziek, meg a téliek” – kezdte Pityinger. “Nem nagyon tudunk mi beférkőzni a fesztiválokra, nem szeretnek ott minket, a családi napoknak sem én vagyok a kedvence. Ettől függetlenül sokat járunk fellépni – csak lehetőleg független helyekre. Most például egy tánciskola rendezvényén leszek konferanszié. Ott táncol hip-hopot az én lányom is” – hallottunk egy kis apai büszkélkedést is.

Tervek azért vannak bőven, Dopeman hosszan sorolta nekünk az elképzeléseit:

“Sok munkánk van, a Dopeman TV is kezd beérni, pr munkáink is vannak, és nemsokára elkészül az új selfie klipünk!” – amit csodálkozásunkra a rapper el is magyarázott. “Az egészet a kezemben tartott telefonnal fogom felvenni, egyetlen nézőpontból lesz látható. Jó lesz!” – ígérte.


Új dal is készül, amivel a rádiókba szeretne Dopeman visszatérni.

“Ez egy fájdalmas nóta lesz. Egyszerűen kijött belőlem; a sok minden, hogy ismeretlen emberek megítélnek, a közelmúlt eseményeinek hangulata, a csalódások azokban, akiket a barátaimnak hittem…” – természetesen ezek után nem tudtunk nem rákérdezni, hogy ezzel a Majkával való konfliktusra céloz-e.

“Nem érdekel Majka, ő csak egy felfújt lufi. Minden megnyilvánulásával alátámasztja azt, amiket én elmondtam róla. Ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja látni. Nekem Ganxsta a fő csalódás. Hogy ő nem mellettem állt ki; hogy egy farvizen úszó valaki lett belőle azok után, hogy eddig ő diktálta a tempót.”


Fotók: Nagy Fa-Tál Konyhája

Ajánlott videó

Olvasói sztorik