Szórakozás

Balhézott a büntetés miatt Benkő Dániel

Minősíthetetlen stílusban ordibált egy parkolóőrrel a lantművész - írja a Blikk.

A belvárosban, fizetős helyen parkolt Benkő Dániel, de az autóján nem volt ott a parkolócédula. A parkolóőr éppen fotót készült készíteni a járműről, mikor az Édes Életben is szereplő Benkő megérkezett.

“Hangos szóváltásra lettem figyelmes, illetve arra, hogy üvöltenek a parkolóőrrel: igazolja magát. Azonnal felismertem a lantművészt furcsa öltözködéséről és a fához támasztott hangszeréről. Dániel nagy hanggal és obszcén megjegyzések kíséretében üvölteni kezdett a parkolóőrrel. Csúnyán beszélt, és alaposan fel volt háborodva, még le is akarta videózni az őrt, aki csupán a munkáját szerette volna elvégezni. Benkő teljesen kikelt magából, torkaszakadtából üvöltött, és szegény őrt min­dennek lehordta.” – mondta el a Blikknek egy szemtanú. Miután a lantművész kíséretében lévő hölgy kiváltotta a parkolójegyet, az őr törölte a gépéből a képet, így a büntetés elmaradt.


Fotó: TV2

A lap magát Benkő Dánielt is megkereste az esettel kapcsolatban:

“Először is nem én parkoltam, hanem egy ismerősöm. Másrészt a kocsi mellett álltam, az ismerősöm pedig elment pénzt váltani. Az őr megkezdte az intézkedést körülbelül három perccel azután, hogy megálltunk. Rettentő mérges lettem, hiszen ott álltam a kocsi mellett. Azt mondta, nem látott engem, és bele akart szorítani egy olyan helyzetbe, hogy nekünk kelljen bizonyítani az igazunkat. Úgy leb…tam, mint egy pengős malacot. Ráadásul kérésre nem volt hajlandó igazolni magát, márpedig amíg nem teszi, addig útonállásnak számít, amit csinál. Felháborító, hogy ilyen módon garázdálkodnak, és ki tudja, hány embert kerget jogtalanul olyan helyzetbe, hogy védekeznie kelljen. Én elküldtem a francba. Kikérem magamnak a fővárosi polgárok nevében, irtani kellene az ilyen jelenséget. “

Ajánlott videó

Olvasói sztorik