Szórakozás

Felmondott a TV2-nél Szabó Zsófi

Azt látta a legjobb megoldásnak, ha mindent eldob magától, ami a biztonságot jelentette, de a TV2 nem engedett.

Szabó Zsófi élete három hónappal ezelőtt kártyavárként dőlt össze: elveszítette szeretett édesapját, és a gyász közben még azzal is meg kellett küzdenie, hogy élete párját, Nagy Tamás Grandét kirúgták a Jóban Rosszban produceri székéből. A színésznő ezután teljesen magába roskadt, levágatta a haját, csontsoványra fogyott, és eltűnt a nyilvánosság elől. Zsófi nem tudott a helyzettel mit kezdeni, még legközelebb álló barátaitól is elzárkózott. Sőt, munkahelyén is felmondott.

Fotó: Facebook

“Zsófi felmondott a munkahelyén. Áprilisban besétált a TV2-be, és azt mondta, nem tudja tovább csinálni. Mindenki látta rajta, hogy valami nem stimmel, rettentően lefogyott, szinte zombiként járt be forgatni. De valahol érthető is volt, hiszen elveszítette édesapját. Erre a lépésre azonban senki nem számított” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő közeli barát.

Szerencsére meggondolatlan döntésével nem értett egyet a TV2 vezetősége, így nem fogadták el azonnal Zsófi felmondását, időt adtak neki. Ami minden bizonnyal a lehető legjobb terápiának bizonyult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik