Szórakozás

Nagyképernyős tévé, hitelkártya és megtakarítás? [x]

Használd az AmEx hitelkártyádat és zsebeld be az extra visszatérítést!

Most igazán megéri AmEx hitelkártyádat használni, ugyanis ha júniusban vagy júliusban az Extreme Digital kijelölt üzleteiben vagy a webshopjában vásárolsz, év végén +3 %-os extra visszatérítéshez juthatsz az erre az időszakra eső költéseid után.

Mit jelent a jóváírás?

Az OTP Bank 1 százalékot minden kártyás költés után jóváír – sőt, ha a közüzemi számláidat is innen fizeted díjmentes csoportos beszedési megbízással, akkor az után is jár a visszatérítés. De az általános 1 százalékon felül rendszeresen megújuló partneri akciók is vannak. Most extra +2 %-os év végi vásárlási visszatérítést kapsz, ha a C&A-ban vagy a Lidl üzletekben, vagy a MOL töltőállomásokon vásárolsz, valamint ha júniusban vagy júliusban az Extreme Digital kijelölt üzleteiben vagy a webshopjában használod a kártyát, év végén +3 %-os extra visszatérítéshez juthatsz az erre az időszakra eső vásárlásaid után.

Tényleg kamatmentesen használhatom a bank pénzét?

A hitelkeret visszafizetése se túl bonyolult, mivel a minimum fizetendő összegről és a fizetési határidőről is kérhetsz sms-t. Sőt, azt is eldöntheted, hogy a megadott határidőre a teljes felhasznált összeget, vagy annak csak egy részét fizeted vissza. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy a törlesztésed rendezésére adatsz megbízást, így garantáltan nem csúszol ki a határidőből. Ha a türelmi időszak végéig mindent visszafizetsz, akkor a vásárlások után nem kell kamatot fizetned. Azonban fontos tudnod, hogy ha készpénzt veszel fel a kártyáddal, akkor minden esetben kamatot kell fizetned.

Igényelj most!

Megéri május 5. és július 13. között igényelni American Express® Blue, vagy American Express® Gold hitelkártyát az OTP Banknál. Ugyanis ha év végéig vásárlásaid összege eléri előbbi esetében a 70.000 forintot, utóbbinál a 140.000 forintot, akkor jelentős díjkedvezményt kaphatsz, például nem kell megfizetned az első éves kártyadíjat, sőt, az általános vásárlási visszatérítésen felül a bank Blue kártya esetében további extra 5.000 forint, Gold esetében pedig 10.000 forintot is jóváír neked.

Mi kell hozzá?

Az American Express Blue kártya igényléséhez már elegendő 80 ezer, míg a magasabb presztízsű American Express Gold igényéléséhez 170 ezer forintos fix havi nettó jövedelem szükséges.

 

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik