Szórakozás

Kedvező kamatokkal kiváltható kölcsönök

Segíthet a havi törlesztés csökkentésében az egyre alacsonyabb banki kamatszint!

A legtöbb adós örömmel cserélné alacsonyabbra havi törlesztőrészletét, ennek megvalósításához megbízható és előnyös megoldások találhatóak az FHB Banknál.
Jól érzékelhető a kamatcsökkentés kedvező hatása az FHB ajánlatában: alacsonyabb kamattal, kisebb havi törlesztőrészlet érhető el, tehát érdemes lehet a drágábban törlesztendő régi hitelt kedvezőbbre cserélni. Ezt nevezik hitelkiváltásnak, s nem véletlen, hogy egyre több bank ügyfele érdeklődik az FHB bankfiókokban.

A pénzügyeire odafigyelő, tudatos ügyfelek most hitelkiváltással csökkenthetik a havi törlesztőrészletüket. Érdemes az FHB Banknál kiszámoltatni a néhány évvel ezelőtti forinthitelre vagy a már régebbi devizahitelre a személyes ajánlatot. Külön kedvezményekkel célozza meg az FHB a más banknál lakáshitelt törlesztőket, de természetesen az egyéb célokra, például személyi kölcsön, vagy kártya-, áru- és folyószámlahitel kiváltására is versenyképes kínálattal szolgál az FHB szakértője, aki az érdeklődő igényeihez és lehetőségeihez igazodva dolgozza ki a családnak megfelelő megbízható megoldást. A korábbi hitel(ek)en és az ügyfélen is múlik, hogy havonta mekkora összeget lehet megtakarítani a kiváltással. Jellemzően a havonta több ezer forinttól a tízezres nagyságrendűig terjedhet az az előre kalkulálható megtakarítás, amiért érdemes váltani.

Nem mindegy, hogy több ezer forintot egy régi hitel törlesztésére, vagy inkább másra fordíthatunk!

Kiszámítható törlesztésű, forintalapú, így az árfolyamkockázattól mentes hiteleket kínál az FHB. Öt évre fix, illetve egy évig állandó kamatozásúak a hitelek, utóbbi esetében elérhető akár 6,00% alatti kamatozás (kamat: 4,91%-8,57%, THM: 5,54%-10,30%) is. Ráadásul az FHB Bank júniusi akciójával leszoríthatóak a kezdeti költségek is, legyen szó az értékbecslés, a folyósítás vagy a közjegyző díjáról. A családi kasszában a hitel lecserélésével felszabadítható összegre természetesen megtakarítási lehetőségeket is kínál az FHB.

Nem mindegy, hogy több ezer forintot egy régi hitel törlesztésére, vagy inkább másra fordíthatunk!

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a 2014. júniusi kondíciók alapján. A THM értéke nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát. A hitel igényléséhez a fedezeti ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás szükséges. A hitelkiváltó termékek részletes feltételei megtalálhatók az FHB Bank Zrt. Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a lakossági jelzáloghitelekre vonatkozó Hirdetményben.

 

A részletekért keresse fel a www.fhb.hu honlapot vagy forduljon az FHB hitelezési szakértőjéhez!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik